Låt oss presentera några av våra kunder

CPC har arbetat under många år med att effektivisera och förenkla tullprocesserna hos ett stort antal företag.

Här är några av de kunder vi hjälper:

BLÅKLÄDER

Blåkläder grundades redan 1959 och har genom åren etablerat sig som en av de största tillverkarna av arbetskläder i landet. Idag tillverkar man ca. 2 miljoner plagg i egna fabriker i Asien och tar emot 250 000 kartonger årligen vid centrallagret i Svenljunga. Man är representerade i 13 länder och kraven på effektiva tullprocesser ökar för varje år. Blåkläder använder CPC's tullsystem som IT-lösning och Ecus för rådgivning och extra resurser.

blaklader

 

LINDEX

Lindex är en av Europas ledande modeföretag med nästan 500 butiker på 18 marknader, samt en webbshop som når 28 länder. Lindex äger inga egna fabriker, utan jobbar med oberoende leverantörer och fabriker runt om i världen, i ett  omfattande internationellt logistikflöde.

lindexlogo

 

JULA

Jula erbjuder kreativa hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Detta är möjligt genom stora inköp direkt från tillverkare över hela världen, utan mellanhänder. Med en omsättning på nära 6 miljarder och 90 butiker i Sverige, Norge och Polen - krävs en effektiv tullhantering.

jula